1. Despre Hipy

Sucurile Ecologice din Cătină Albă Hipy (Suc de Cătină și Suc de Cătină cu Miere) sunt produse unice pe piaţa românească impunându-se prin caracteristici importante, susţinute de analize de laborator și certificări obţinute în urma inspecţiilor efectuate periodic de către organismele abilitate.

– Sucurile Hipy sunt BIO/certificate ecologic!

Fructele de cătină provin din cultură românească de cătină cu certificare ecologică, lipsa substanţelor chimice fiind verificată și analizată periodic de CERTROM – Organismul de Inspecţie și Certificare Ecologică. Mierea de salcâm folosita pentru Sucul de Cătină Hipy cu Miere este, de asemenea, ecologică.

– Sucurile Hipy sunt românești și folosesc DOAR suc de fructe de cătină albă din cel mai bun soi!

Plantaţia de 20 de hectare este situată în comuna Popricani, judeţul Iași şi este cultivată doar cu cătină albă ecologică din soi nemţesc certificat: Orange Energy. Fructele de cătină se recoltează la început de toamnă, eşalonat, atunci când fructul a atins greutatea optimă şi conţinutul său în substanţe active este maxim. Hipy conţine DOAR sucul şi pulpa din fructele de cătină albă, fără adaos de apă, zahăr sau conservanţi. Din acest motiv sucul Hipy este acrişor, tulbure natural şi are consistenţa unui nectar.

– Sucurile Hipy folosesc cea mai bună metodă de conservare: congelarea!

Sucul ecologic de cătină Hipy se obţine doar prin presare la rece, fiind ambalat în pungi speciale și congelat rapid la -32℃. Spre deosebire de pasteurizare, congelarea îi menţine ridicată calitatea nutriţională şi îi păstrează nealterate toate proprietaţile. De ce este foarte important acest aspect? Mare parte din puterea vindecătoare a cătinei stă în conţinutul uriaş de vitamina C: de zece ori mai mare decât a citricelor! Dar vitamina C este termolabilă. Asta înseamnă că prin pasteurizare sau ridicarea la o temperatură înaltă vitamina C se pierde în proporţie mare (cca 80%). Sucul de cătină “Hipy” este procesat la rece și congelat rapid pastrând nealterate calităţile fructelor proaspete.

2. Recomandări de consum

O punguţă de suc Hipy conţine 5-6 porţii recomandate, o porţie are 50-65 ml. Pentru rezultate vizibile în susţinerea imunităţii și un plus de energie, nutriţioniștii recomandă o porţie pe zi, în cure de min. 30 zile, de 2-3 ori pe an sau la nevoie.

Sucurile Hipy sunt potrivite si chiar recomandate pentru copiii cu vârsta mai mare de 1 an.

• Copii peste 3 ani: 20-40 ml de 1 – 2 ori/zi în cure de 30 zile, de 2-3 ori pe an sau la nevoie.
• Copii 1 – 3 ani: 10-20 ml 1 administrare/zi în cure de 30 zile, de 2-3 ori pe an sau la nevoie.
(Se administrează cu prudenţă pentru a preîntâmpina posibilele reacţii alergice la această vârstă).

Sucul se poate consuma în formă concentrată, diluat cu apă sau cu alte lichide. De asemenea este foarte apreciat în cocktail-urile de fructe sau in smoothie-uri. Se consumă dimineaţa sau în prima parte a zilei deoarece are un puternic efect energizant.

Sucurile ecologice de cătină albă Hipy pot contribui la susţinerea sistemului imunitar. Datorită compușilor săi valoroși, produsul poate face parte din alimentaţia zilnică a oricărei categorii de vârstă, simplu sau diluat cu alte lichide. Produsul nu este un medicament sau un supliment, dar dacă luaţi anticoagulante, consultaţi medicul înainte de consum!